Austin-ruusu (englantilainen ruusu)

Austin-ruusu (englantilainen ruusu)

29,99  
Lämpöä rakastava ruusu, jonka syvän maljamaiset, tiheästi kerrotut kukat korostavat kontrastia terälehtien tummankuparinvärisen keskiosan ja terälehtien vaaleankuparinväristen ulkopintojen välillä. Hyvä tuoksu. Kukkii uudelleen usein syksyllä. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kasvun edistämiseksi.
Rosa 'Pat Austin' 5L
EAN 4017891262031
Korkeus 20
Sisäruukun koko 23.0
Erittäin hieno ja värikäs ruusu. Voimakas ja pensasmainen kasvi. Sopii hyvin sekä kukkapenkkiin että ruukkuun. Istuta mieluusti 3 tai 5 kasvia samaan ruukkuun suuremman vaikutuksen saamiseksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.