Lumihiutale

Lumihiutale

1,99  
Kesäkukka, jolla on roikkuvat oksat. Jatkuvasti kukkiva kasvi, joka tuottaa sadoittain pieniä, avoimia, lobeliamaisia kukkia. Aromaattinen tuoksu! Viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa mutta kukkii myös varjossa.
Cuttings sutera
EAN 7058782328372
Korkeus 25
Leveys 15
Sisäruukun koko 6.0
Kun pistokkaat kasvavat, istuta ne aina astetta suurempiin ruukkuihin. Valitse ruukku, jonka pohjassa on reikiä. Nopeuta juurten kasvua antamalla kasvualustan kuivua kastelukertojen välissä. Aseta ruukut valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun pakkasvaara on varmasti ohi. Kasvi kannattaa suojata aluksi kuituliinalla. Herttasomakki ei pudota lehtiään ja sietää kuivumista. Se on kauniin koristeellinen pitkälle syksyyn.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Aurinkoinen, puolivarjoinen paikka on paras mutta kukkii myös varjossa.

Rasvalehti ei säikähdä pienestä kuivuudesta, mutta parhaiten se kukkii säännöllisellä kastelulla. Pitkävaikutteinen lannoite istutuksen yhteydessä tai ravintoliuosta kahden viikon välein.

Rasvalehti on itsepuhdistuva, eli kuihtuneita kukkia ei tarvitse nyppiä pois. Kaunein kasvi on kuitenkin, jos kuihtuneet kukat nypitään. Samalla kiihdytetään uusien kukkaknuppujen kehittymistä.