Pelargoni

Pelargoni

1,99  
Klassisin kesäkukkamme, kukkii ahkerasti koko kesän. Kestää jonkin verran kuivumista. Istutetaan mieluiten pelargonimultaan. Viihtyy auringossa tai puolivarjossa läpäisevässä ja ravinteikkaassa kasvualustassa.
Cuttings Pelargonium Zonale
EAN 7058782328396
Korkeus 5
Leveys 4
Sisäruukun koko 6.0
Kun pistokkaat kasvavat, istuta ne aina astetta suurempiin ruukkuihin. Valitse ruukku, jonka pohjassa on reikiä. Nopeuta juurten kasvua antamalla kasvualustan kuivua kastelukertojen välissä. Aseta ruukut valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta. Vyöhykepelargonien lehdet ovat yleensä kaksiväriset; lehden keskiosassa on tummempi vyöhyke.  On olemassa myös kirjavalehtisiä lajikkeita. Ryhmän useimmat lajikkeet kasvavat 35–40 cm:n korkuisiksi ja niillä on pystysuuntainen kasvutapa. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun pakkasvaara on varmasti ohi. Kasvi kannattaa suojata aluksi kuituliinalla. Viihtyy parhaiten ulkona valoisalla ja suojaisalla paikalla. Voi talvehtia viileässä ja suojaisassa paikassa. Siirrä sisälle ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Istutus ulos yöpakkasten mentyä. Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Istuta hyvin ojitettuun ruukkuun, käytä mieluusti pelargoniamultaa. Voi kuivahtaa välillä, mutta parasta on säännöllinen kastelu. Anna lannoitetta kahden viikon välein tai käytä istutuksen yhteydessä pitkäaikaista lannoitetta.

Helppohoitoinen monivuotinen kasvi. Istutetaan valoisaan paikkaan, hyvin ojitettuun maahan. Anna kuivahtaa kastelukertojen välillä. Lannoita viikoittain kasvukauden aikana. Talvehtii sisätiloissa. Nypi pois kuihtuneet kukat ja lehdet.