Sisusta itsesi terveeksi vihrein kasvein

Sisäkasvit puhdistavat ilmaa ja myötävaikuttavat paremman sisäympäristön syntyyn. Tervetuloa myymälöihimme saamaan innoitusta ja neuvoja, mitkä kasvit sopivat juuri sinun kotiisi.Nukahda luonnon keskelle ja voi hyvin >>

Puhdista ilma uuden vuodenajan kynnyksellä ja sisusta monin piristävin kasvein. Vihreät kasvit puhdistavat makuuhuoneen ilmaa ja heräät terveempänä, iloisempana ja vahvempana ihmisenä.

Vihreät työympäristöt >>

Kasvien tulisi olla luonnollinen osa jokaista työpaikkaa. Sisäkasvit puhdistavat ilmaa, tuottavat happea ja saavat sielumme ja sydämemme harmonisemmiksi.
 1. Peikonlehti
  Peikonlehti
  Uutuus
  12,99  
 2. Uurremuori
  Uurremuori
  5,99  
 3. Viirivehka
  Viirivehka
  14,99  
 1. Palmuvehka
  Palmuvehka
  15,99  
 2. Maija
  Maija
  Uutuus
  29,99  Kylpyhuoneeseen sijoitetut kasvit piristävät

Sisusta kylpyhuone kasveilla ja kukilla: luo ihastuttavaa vihreää tunnelmaa muutamalla kasvilla tai täytä huone useammalla kasvilla oman rentouttavan viidakon luomiseksi. Monet kasvit viihtyvät kosteassa kylpyhuoneessa erittäin hyvin.

Lue lisää >>

Viirivehka – puhdistaa ilmaa

Viirivehka (Spathiphyllum alana) on kotiemme yksi tavallisimmista ja kestävimmistä ruukkukasveista. Viirivehkaa arvostetaan ruukkukasvina kauniiden vihreiden lehtiensä ja ihastuttavien valkoisten kukkiensa takia. Lisäksi se on yksi parhaista kasveista ilmanpuhdistukseen.

Lue lisää >>Uutuus: vihreät huonekasvit

Kasvit voivat parantaa sisäympäristöä ja antaa kodille inspiraatiota. Meillä on huonekasvit jotka puhdistaa ja parantaa sisäilmaa. Tästä näet uutuukset. >>

Terveellistä pikaruokaa

Monet haluavat nykyään terveellistä pikaruokaa. Omat kasvit ovat sekä terveellisiä ja yksinkertaisia. >>