Näin onnistut - Klapit ja briketit

Takassa räiskyvä elävä tuli tuo lämpöä ja kodikkuutta. Tulen loimu on aina aito asia vaihtelevine värisävyineen, puiden rätinöineen ja palavan puun tuoksuineen. Hektisen päivän päätteeksi elävä tuli rauhoittaa ja antaa aikaa itselle.

Plantagenin valikoimasta löytyy monipuolisesti klapeja, brikettejä, puutarha- ja sisustustakkoja. Lisäksi saatavilla on erilaisia klapikoreja, säilytysastioita, kipinäsuojia sekä sytyspusseja.

 

Klapit

Clean Flame koivuklapin ja sekaklapin kosteusprosentti on noin 20. Klapit ovat hiilidioksidineutraali energialähde, joka antaa lempeän ja hyvän lämmön. Kilo klapia antaa noin 4,2 kWh. lämpöä. Klapit on FSC-hyväksytty. Clean Flame koivuklapi 15 kg noin 40 litran säkissä maksaa 6,95 euroa tai 5 säkkiä 30 euroa. Clean Flame sekaklapi 12 kg, noin 40 litran säkissä maksaa 5,95 euroa ja 4 säkkiä saa 20 eurolla. Lisäksi Plantagenin pääkaupunkiseudun myymälöissä on saatavilla suursäkki koivuklapia (1000 litraa) kotiinkuljetettuna 99 euroa.

Plantagenin myymistä klapituotteista 95 prosenttia on FSC-hyväksytyiltä kasvattajilta ja taatusti laadukkaita ja kuivia.

 

Briketit

Clean Flame brikettien aineksena on puolestaan puristettu, puhdas sahanpuru. Kyseessä on hiilidioksidineutraali energialähde. Lisäksi se on hyvin energiatehokas, koska kilo brikettejä antaa noin 5 kWh. lämpöä. Käytä brikettejä vain niiden polttoon soveltuvassa uunissa tai takassa. Clean Flame briketit 10 kilon säkissä 5,95 euroa ja 4 säkkiä saa 20 eurolla.

 

Sytytyspussit

Plantagenin sytytyspussit tekevät sytyttämisestä nopeaa, turvallista ja hajutonta, eikä niistä erity mitään ympäristölle vahingollisia aineita. Sytytyspussit sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön muun muassa takan, grillin, nuotion ja kiukaan sytyttämiseen. Sytytyspussit 100 kappaleen rasia 7,95.

0

Muistilista