Riippapelargoni

Riippapelargoni

1,99  
Upea roikkuva kasvi, joka kukkii taukoamatta läpi kesän. Kaunis amppeleissa, parvekelaatikoissa ja ruukuissa. Kestää aurinkoa, kuivuutta ja sadetta. Viihtyy auringossa tai puolivarjossa läpäisevässä ja ravinteikkaassa kasvualustassa.
Cuttings Pelargonium peltatum
EAN 7058782328389
Korkeus 5
Leveys 4
Sisäruukun koko 6.0
Kun pistokkaat kasvavat, istuta ne aina astetta suurempiin ruukkuihin. Valitse ruukku, jonka pohjassa on reikiä. Nopeuta juurten kasvua antamalla kasvualustan kuivua kastelukertojen välissä. Aseta ruukut valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta. Riippapelargonilla on valkoisia, punaisia ja roosanvärisiä kukkia. Sen kasvutapa on roikkuva, ja sen lehdet ovat kiiltävämmät, jäykemmät ja vähemmän nukkaiset kuin vyöhykepelargonilla. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun pakkasvaara on varmasti ohi. Kasvi kannattaa suojata aluksi kuituliinalla. Riippapelargoni kukkii koko kesän aina ensipakkasiin asti. Voi talvehtia viileässä ja suojaisassa paikassa. Siirrä sisälle ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Istutus ulos yöpakkasten mentyä. Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Istuta hyvin ojitettuun ruukkuun, käytä mieluusti pelargoniamultaa. Voi kuivahtaa välillä, mutta parasta on säännöllinen kastelu. Anna lannoitetta kahden viikon välein tai käytä istutuksen yhteydessä pitkäaikaista lannoitetta.

Helppohoitoinen monivuotinen kasvi. Istutetaan valoisaan paikkaan, hyvin ojitettuun maahan. Anna kuivahtaa kastelukertojen välillä. Lannoita viikoittain kasvukauden aikana. Talvehtii sisätiloissa. Nypi pois kuihtuneet kukat ja lehdet.