Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Tämä on vahva, terve ja sitkeä ruusu, joka kukkii hyvin uudelleen. Keskikokoiset, syvänpunaiset, kerrannaiset kukat tertuissa. Heikko, makea tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Nina Weibull' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4011268210601
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Skandinavian suosituin punainen ryhmäruusu. Pensasmainen, pysty ja kompakti kasvutapa. Terveet ja kiiltävät lehdet. Erinomainen suuriin ryhmäistutuksiin. Voidaan käyttää myös kukkapenkeissä, ruukussa ja leikkokukkana.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.