Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Viehättävä ruusu, jossa on suuret, hyvin kerrannaiset, tummanpunaiset kukat. Kohtalaisen makea tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kasvun edistämiseksi.
Rosa 'Ingrid Bergman' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4017891094090
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Yksi parhaista punaisista isokukkaisista ruusuista. Voimakas, pysty ja jäykkä kasvutapa. Pensasmainen muoto. Terveet ja kiiltävät lehdet. Sopii hyvin ryhmiin, kukkapenkkiin ja ruukkuun. Erittäin hyvä myös leikkokukkana.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.