Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

29,99  
Suuret, tiheästi kerrannaiset kukat, joiden reunat ovat roosat ja jotka muuttuvat sisäänpäin mentäessä aprikoosinvärisiksi. Heikko, makea tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Eden Rose' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Syyskuu
EAN 4011268201463
Korkeus 50
Sisäruukun koko 23.0
Kompakti, leveä kasvi, jossa on tummanvihreät, nahkamaiset, vahvasti kiiltävät lehdet. On istutettava lämpimää seinää vasten ja peitettävä mieluusti kevätauringolta, jotta se ei lähtisi kasvamaan liian aikaisin eikä vahingoittuisi viimeisistä pakkasöistä.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.