Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

29,99  
Suuret, kerrannaiset kukat, joiden terälehdet ovat keskeltä kermanvalkoiset ja reunoilta vadelmanpunaiset. Vahva, makea tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Nostalgie' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Syyskuu
EAN 4011266118978
Korkeus 50
Sisäruukun koko 23.0
Pysty ja pensasmainen kasvi, jonka lehdet ovat tummanvihreät, terveet ja kiiltävät. Helppohoitoinen ja vankka ruusu. Sopii hyvin sekä kukkapenkkiin että ruukkuun.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.