Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

29,99  
Kompakti kasvi, jonka tiheästi kerrannaisissa, violeteissa kukissa on roosan sävyjä. Vahva ja miellyttävä tuoksu. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kasvun edistämiseksi.
Rosa 'Heidi Klum' 5L
EAN 4011266128229
Korkeus 50
Sisäruukun koko 23.0
Erittäin hieno ryhmäruusu, jossa on viehättävät kukat. Täytyy peittää talveksi pakkaselta. Sopii hyvin kukkapenkkeihin, ruukkuun ja leikkokukaksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.