Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

14,99  
Tummanpunaiset nuput haalistuvat puhkettuaan purppuran vaaleanpunaisiksi ruusuiksi, joissa on keltaiset heteet. Ei tuoksu, mutta kukkii jatkuvasti. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Lavender Dream' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4011266123057
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Pieni pensas, jossa on pitkät riippuvat oksat ja runsas kukinta. Erittäin koristeellinen ruusu, jossa on viehättävät kukat. Kestää hyvin sadetta.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.