Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

29,99  
Kompakti, pysty pensas, jonka kukat ovat tuoksuvia ja väriltään viininpunaisesta luumuun. Kukkii usein. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Burgundy Ice' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Syyskuu
EAN 4011268218713
Korkeus 50
Sisäruukun koko 23.0
Paljon piikkejä ja pienet, vaaleanvihreät lehdet. Kukkii koko kesän ja pitkälle syksyyn. Sopii erittäin hyvin sekä kukkapenkkiin, ruukkuun että leikkokukaksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.