Ryhmäruusu

Ryhmäruusu

29,99  
Suuret, kerrannaiset, roosat kupinmuotoiset kukat. Ihastuttava tuoksu. Aikainen lajike, joka kukkii hyvin uudelleen. Poista kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Mary Rose' 5L
EAN 4017891261973
Korkeus 20
Sisäruukun koko 23.0
Englantilainen pensasruusu, jossa on erittäin hieno pysty ja pensasmainen muoto. Kukkii koko pensaan laajuudelta. Sopii hyvin yksittäiskasviksi ja kukkapenkkeihin. Hieno seinää tai aitaa vasten.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.