Thaibasilika

Thaibasilika

3,99  
Thaibasilikan maku vivahtaa anikseen, se on makea ja tuoksuu lakritsilta ja mintulta. Korianterin ohella thaibasilika on olennainen osa aasialaista keittiötä. Se kuuluu lukuisten wokkiruokien ja keittojen ainesosiin.
Basilika Thai
EAN 7332840220106
Korkeus 20
Leveys 15
Sisäruukun koko 10,5 cm
Thaibasilikassa on tavallista basilikaa terävämmät lehdet. Lehdet ovat tummanvihreitä ja usein mustalaikukkaita. Korianterin ohella thaibasilika on olennainen osa aasialaista keittiötä. Se kuuluu lukuisten wokkiruokien ja keittojen ainesosiin.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy lämpimässä paikassa, kuitenkin suojassa paahtavalta auringolta. Kasvi voidaan siirtää ulos, kun lämpötila on yli 15 C. Sisäkasvatus vaatii talviaikaan kasvivalon.

Istutetaan ravinteikkaaseen ja hyvin ojitettuun maahan. Säännöllinen kastelu ja ravintoliuosta 2 viikon välein.

Basilika viihtyy lämpimässä ja sopii hyvin kasvatettavaksi ruukussa ja kasvihuoneessa. Ei viihdy alle 15 C lämmössä. Kuihtuneet lehdet tai lehtivarret viittaavat paleltumiseen. Satoa voit korjata koko kasvukauden ajan. Säännöllinen kastelu ja lannoitus. Basilikaa voidaan kasvattaa myös sisällä vuoden ympäri, mutta tarvitsee pimeänä vuodenaikana kasvivalon. Ravitse säännöllisesti.