Verenpisara

Verenpisara

1,99  
Kaunis, ahkerasti kukkiva kesäkukka, jolla on roikkuvat, usein kaksiväriset kukat. Pystysuuntainen tai roikkuva kasvutapa. Viihtyy puolivarjossa ja varjossa läpäisevässä kasvualustassa. Ei kestä pakkasta.
Cuttings fuchsia
EAN 7058782328358
Korkeus 5
Leveys 2
Sisäruukun koko 6.0
Kun pistokkaat kasvavat, istuta ne aina astetta suurempiin ruukkuihin. Valitse ruukku, jonka pohjassa on reikiä. Nopeuta juurten kasvua antamalla kasvualustan kuivua kastelukertojen välissä. Aseta ruukut valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta. Verenpisarat kasvavat nopeasti ja vaativat suuren ruukun. Laita ruukkuun laadukasta, irtonaista multaa ja ravitse kanankakalla heti, kun kasvi alkaa kasvaa. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun pakkasvaara on varmasti ohi. Kasvi kannattaa suojata aluksi kuituliinalla. Huomaa, että kasvi lopettaa kasvamisen yli 24 asteen lämpötilassa. Verenpisarat voivat talvehtia viileässä, suojaisassa paikassa. Siirrä sisään ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten liikkuvassa varjossa. Kuumuus voi estää kukinnan. Hallanarka.

Lannoitetaan miedolla ravintoliuoksella viikoittain. Kastele säännöllisesti. Kestää hiukan kuivuutta.

Istuta verenpisara suureen ruukkuun, jotta se ei kuivuisi niin helposti. Nypi kuihtuneet kukat pois. Poista myös siemenkota. Jos siemenkota jää paikalleen, kukinta lakkaa. Verenpisara voi kasvaa vanhaksi. Näin valmistelet sen talvea varten: Poista ensin lehdet ja kukat, leikkaa sitten lähes alas saakka. Siirrä sen jälkeen kylmään ja pimeään, säilytyslämpötila yli 0.