Anopinkieli 14cm Edullinen hinta

Anopinkieli 14cm

14,99  
Elegantti kasvi, jolla on melko litteät, pystysuorat, pitkät, kapeat lehdet. Helppohoitoinen ja kuivuutta kestävä. Sietää kuivaa sisäilmaa. Viihtyy valoisalla paikalla. Kastellaan läpikotaisin, kun multa on täysin kuivunut.
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Joulukuu
EAN 7058782379961
Korkeus 55.0
Sisäruukun koko 14 cm
Erittäin kestävä, perinteinen viherkasvi, joka lukeutuu tämän hetken suosituimpiin huonekasveihin. Vihreän ja valkoisen tai keltaisen kirjavat lehdet kasvavat ylväästi suoraan ylöspäin. Anopinkieli kestää monenlaisia valaistusolosuhteita, joten se voidaan sijoittaa niin ikkunalaudalle kuin vähän varjoisampaankin nurkkaukseen. Anopinkieli on paikallaan sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Sillä on nimittäin todellisia supervoimia: se puhdistaa ilmaa kemikaaleista. Anopinkieltä vaivaavat erittäin harvoin tuholaiset tai kasvitaudit. Korkeus 55 cm, ruukun koko 14 cm.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten runsaassa valossa, mutta voidaan sijoittaa myös varjoon. Kastele runsaasti, kun multa on kuivahtanut kokonaan. Hyötyy hiekkapitoisesta mullasta, joten tavalliseen kalkittuun kukkamultaan kannattaa sekoittaa hiekkaa tai soraa. Lannoita kevyesti keväästä syksyyn. Anopinkieli viihtyy hieman ahtaassa ruukussa. Kun uudelleenistutat kasvia, älä käytä liian suurta ruukkua. Kasvin juuret on helppo erotella, ja uudelleenistutuksessa on oltava tarkkana vain siinä, että kasvi istutetaan samaan syvyyteen kuin aiemmin. Voit lisätä anopinkieltä jakamalla tai lehtipistokkaista.