Chilipaprika 'Apache'

Chilipaprika 'Apache'

4,99  
Chilipaprika, 5 cm:n pituiset roikkuvat hedelmät. Melko mieto. Sopii hyvin ruukkuun. Matala ja kompakti. Viihtyy auringossa ja lämpimässä, läpäisevässä, ravinteikkaassa kasvualustassa.
Capsicum Chili 'Apache'
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 5708869262502
Sisäruukun koko 11 cm
Lajike sopii sisälle, avomaalle tai kasvihuoneeseen. Istuta suuriin ruukkuihin tai suoraan kasvihuoneeseen. Kasvi ei pidä alle 15 asteen lämpötiloista. Kasvi tulee koulia ennen ulos jättämistä. Suojaa kasvi aluksi kuituliinalla. Kastele säännöllisesti, mutta anna kasvualustan kuivua kastelukertojen välillä. Lajike tuottaa runsaan, aikaisen sadon. Sopii hyvin säilöntään ja pataruokiin. Chilipaprika on monivuotinen, jos sen annetaan talvehtia sisällä viileässä ja valoisassa paikassa. Siirrä se sisälle ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Valoisa ja lämmin kasvupaikka. Chili ei pidä vaihtelusta; se on koulittava ennen siirtämistä.

Istutetaan hyvin ojitettuun suureen ruukkuun. Chili kuivuu helposti kasteluiden välillä, mutta se ei myöskään siedä seisovaa vettä. Nestemäinen lannoitus 2 viikon välein. Älä anna liian vahvaa lannoitevettä!

Kasvi voidaan siirtää ulos, kun yölämpötila on yli 5-8 C. Ennen siirtämistä ulos chili on aina koulittava, se ei pidä valon tai lämpötilan vaihteluista. Ota ensimmäiset 5-6 kukkaa pois. Näin kasvi kehittyy paremmin ja saa voimaa kasvattaa runsaast hedelmiä. Sumuta kasvia usein. Leikkaa kasvin latva elokuun lopussa.