Ajankohtainen tiedotus koronaviruksesta

Plantagen ottaa koronaviruksen tartuntariskin erittäin vakavasti ja arvioi jatkuvasti tilannetta. Seuraamme tiiviisti terveysviranomaisen ohjeita ja olemme ryhtyneet lisätoimenpiteisiin estääksemme työntekijöitämme altistamasta itseään tai muita henkilötä tartunnalle.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on etusijalla. Kaikki myymälämme ovat avoinna ja meillä on myös verkkokauppa, josta voi tilata tuotteita suoraan kotiin. Olemme toteuttaneet useita toimenpiteitä estääksemme tartunnan leviämisen ja torjuaksemme infektioriskiä myymälöissämme. Seuraavassa voit lukea lisää näistä toimenpiteistä ja mitä toivomme sinun asiakkaana tekevän, kun vierailet meillä.

Kosketuspintojen huolellinen ja säännöllinen puhdistus

Olemme tehostaneet erityisesti pintojen puhdistus- ja desifioimista. Pesemme muun muassa kaikki kosketuspinnat, kuten ostoskärryt ja korttipäätteet, perusteellisesti ja usein päivän aikana.

Meillä on myös käsidesinfiontiannostelijoita myymälöissämme

Rutiinit, jotka estävät tartuntaa

Kaikissa myymölöissä on selkeästi tiedotettu tartuntoja hillitsevistä rutiineista, kuten hyvästä käsihygienista sekä oikein yskimisestä ja niistämisestä.

Säilytä etäisyys

Meidän kaikkien täytyy pitää enemmän etäisyyttä toisiimme kuin tavallisesti. Tartuntariski vähenee huomattavasti, jos pysymme noin 1 metrin etäisyydellä toisistamme. Jos myymälässämme on samanaikaisesti paljon asiakkaita, on mahdollista, että asiakkaat joutuvat odottamaan ulkopuolella hetken. Toivomme ymmärrystä tilanteessa.

Maksaminen

Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme maksamaan kortilla ja lähimaksua käyttäen mahdollisuuksien mukaan. Minimoidaan yhdessä sekä työntekijöiden että asiakkaiden tartuntariski.

Seuraamme THL:n ohjeistusta

Lue lisää THL:n virallisista ohjeista täältä >> 

Jokaisen toiminnalla on merkitystä näissä poikkeusoloissa. Seuraa terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Yhdessä huolehdimme kaikkein haavoittuvimmista.

Kiitos yhteistyöstäsi ja avustasi!

Terveisin,
Plantagenin väki

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc