Erilaisia havukasveja sisäänkäynnille!

Erilaisia havukasveja sisäänkäynnille!

Mikään ei toivota joulua tervetulleeksi kotiin klassisten kuusenoksien tavoin. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia havukasveja, jotka saavat vauhtia luovuuteen ja sisustusintoon. Toivota vieraasi tervetulleiksi sisäänkäynnillä, joka on kehystetty eri mallisilla havukasveilla. Tänä vuonna sinulla on vieläpä valittavanasi suuri määrä eri muotoisia ja -kokoisia variantteja.

Havupuuasetelma portaissa

Luo asetelmia tyylikkäillä havupuilla portaisiisi tai sisäänkäyntiisi. Asettele niitä ryhmiin muotoja ja kokoja vaihdellen, yhdessä lyhtyjen ja koristeiden kanssa.

Klassinen ovikranssi jouluksi

Kaunis ja rehevä joulukranssi ulko-ovella on varma tapa toivottaa sekä joulu että vieraasi tervetulleiksi. Anna seppeleelle oma leimasi lisäämällä siihen joku henkilökohtainen elementti, kuten uusi nauha tai pieni hahmo.

Valaise valosarjoilla

Valosarjoilla koristelemiesi puiden ei tarvitse olla suuria, sillä voit aivan yhtä hyvin koristella niillä pienempiäkin havupuita. Ajatus toimii yhtä hyvin niin sisällä kuin ulkonakin – siinä tapauksessa, että valosarja tekee sen.

Pehmeä sisäänkäynti kuusenoksilla

Tee ulko-oven eteen kuusenoksista ovimatto, johon on erittäin mukava polkea lumi kengistä ennen sisälle menoa. Voit laskea kuusenoksat maahan sellaisenaan, tai jos sinusta tuntuu, että siitä tulee liian liukasta, voit asetella oksat lomittain ja kietoa niiden ympärille narua. Muista sijoittaa oksat eri suuntiin, jolloin matto säilyttää pehmeän tuuheutensa.