Rosa (Hybrid Tea Rose Group) ANNAPURNA ('Dorblan')

Isokukkainen ruusu ANNAPURNA

Ø19 cm, Valkoinen

2699
Tulossa pian
Myyntiaika: Huhtikuu - Heinäkuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Veden tarve: Kohtalainen
  • Valon tarve: Aurinko
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Kasvuvyöhyke: 1
  • Istutusetäisyys: 50 cm
  • Täysikasvuinen: 80 cm
  • Kasvuvyöhyke: 1
  • Istutusetäisyys: 50 cm
  • Täysikasvuinen: 80 cm
  • Tuoksuva
Kaunis, jatkuvakukintainen runsaskukkainen ruusu. Suuret kerrannaiset valkoiset kukat jotka tuoksuvat voimakkaasti sitrukselle. Tummanvihreät kiiltävät lehdet. Kaunis leikkokukkana. Aurinkoiselle kasvupaikalle.
Suurikukkainen 'Annapurna'-ruusu on niin sanottu teehybridiruusu; kasvutapa on pysty, lehdistö on vihreä ja kiiltävä. 'Annapurna'-ruusu on jatkuvakukintainen, mikä tarkoittaa, että se kukkii runsaasti kesästä myöhäissyksyyn. Suuret kerrotut ja puhtaan valkoiset kukat ovat hyviä leikkokukkia. Kukat tuoksuvat miellyttävästi sitrukselta, erityisesti lämpiminä kesäiltoina. Isokukkainen 'Annapurna'-ruusu on terve lajike, jolla on hyvä vastustuskyky sienitauteja vastaan. Todella näyttävä suuressa ruusuryhmässä, edukseen myös itsekseen.

Kasvukausi

Istutusaika
Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Ryhmäruusut, tertturuusut ja isokukkaiset ruusut viihtyvät aurinkoisella kasvupaikalla, ja kaipaavat säännöllistä kastelua kahden ensimmäisen kasvukauden aikana. Kastele mieluummin runsaasti ja harvemmin kuin vähän ja usein. Veden on päästävä syvälle maahan stimuloidakseen uusien juurten kehittymistä. Hyvin juurtunut ruusu, jonka juuret ulottuvat syvälle selviää kuivuudesta ja vastustaa kasvitauteja paremmin. Juurruttuaankin ruusu kaipaa kastelua kuivaan aikaan. Kastele vain maata, älä koskaan lehtiä, koska kosteat lehdet voivat aiheuttaa tauteja.

Ryhmäruusut, tertturuusut ja isokukkaiset ruusut kaipaavat huolenpitoa pysyäkseen kauniina ja terveinä. Ne kukkivat nimittäin saman vuoden versoilla, joten ne voidaan leikata melko kovalla kädellä. Ne leikataan keväällä, kun koivun lehti on hiirenkorvalla. Leikkaa oksat lähellä maan pintaa, mutta säästä kolmesta viiteen oksaa leikattavaksi kolmen silmun verran maasta. Poista myös mahdolliset haaraumat, jotta pensas säilyy ilmavana.

Poista kukkineet kukat säännöllisesti, jotta kasvi jaksaisi kukkia runsaasti ja pitkään ja jotta pensas pysyy kauniina.

Istutusohjeet

Ruusut istutetaan ravinteikkaaseen, hyvin läpäisevään ja savipitoiseen multaan. Älä istuta tiiviiseen ja märkään maahan. Kaiva 50 cm leveä ja 60 cm syvä kuoppa ja sekoita multaan ruusumultaa ja lehmänlantaa. Useimmat ruusut on vartettu villiruusun runkoon, siksi ruusu istutetaan n. 10 cm syvemmälle kuin ruukussa ollessaan. Jos ostaa ruusun alkukesästä tai kesällä ja taimi on jo muodostanut runsaasti uusia vihreitä versoja, istutuskuoppa jätetään täyttämättä 10 cm syvyydeltä; kuoppa täytetään vähitellen syksyä kohti. Näin vältetään uusien versojen mätäneminen ja ruusu jää lopulta 10 cm:n syvyyteen. Omajuuriset, varttamattomat ruusut istutetaan samalle syvyydelle kuin se oli ruukussa. Varttamiskohta erottuu nystynä varren ja oksan yhtymäkohdassa. Älä istuta ruusuja liian lähelle talon perustuksia tai räystäiden alle, 50 cm seinästä on sopiva etäisyys. Kun istutat ruukkuun, on tärkeää valita iso talvieristetty ruukku, jonka pohjassa on vedenpoistoreikä.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 530169
EAN: 7058782450370
Väri: Valkoinen
Leveys: 21 cm
Syvyys: 21 cm
Korkeus: 25 cm
Paino: 2,8 kg
Sisäruukun koko Ø: 19 cm
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta