Jalopelargoni 12 cm

Jalopelargoni 12 cm

7,99  
Englantilainen, alkukeväällä kukkiva pelargoni. Todellinen retrokasvi, joka on palannut muotiin! Viihtyy auringossa tai puolivarjossa läpäisevässä kasvualustassa.
Pelargonium x domesticum White 12 cm
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Kesäkuu
EAN 7058020006048
Korkeus 30
Leveys 30
Sisäruukun koko 12.0
Pidä kasvualusta tasaisen kosteana, mutta ei märkänä. Kukkii runsaasti ja pitkään, kun annat pienen määrän pitkäkestoista ravinnetta tai nestemäistä ravinnetta joka kastelun yhteydessä. Voi talvehtia valoisassa ja viileässä, noin 10–12 °C:ssa.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten runsaassa valossa, auringosta puolivarjoon. Istutetaan ulos, kun yöpakkaset ovat ohi. Erittäin korkeat päivälämpötilat voivat heikentää nuppujen syntymistä.

Istutetaan ruukkuihin, joissa vesi ei seiso, mieluiten pelargonimultaan. Sietää kevyttä kuivahtamista, mutta viihtyy parhaiten kasteltaessa tasaisesti. Lannoitetaan kahden viikon välein. Voit myös käyttää pitkävaikutteista lannoitetta istutuksen yhteydessä.

Jalopelargoni pitää runsaasta kastelusta, mutta vesi ei kuitenkaan saa seistä sen juurilla. Viihtyy parhaiten runsaassa valossa, päivällä lämpimässä ja yöllä viileämmässä. Siksi kasvi istutetaan ulos heti, kun yöpakkasten riski on ohi. Kuihtuneiden kukkien ja lehtien poistaminen edistää uusien nuppujen syntymistä.