Jaloruusu

Jaloruusu

14,99  
Ruusu, jossa on erittäin suuret, kerrannaiset kukat. Ne ovat väriltään lämpimän- ja vaaleanroosat ja takaa tummemmat. Heikko ja makea tuoksu. Vaatimaton. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kasvun edistämiseksi.
Rosa 'Queen Elisabeth' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: April
Tuotteen sesonki loppuu: August
EAN 4017891292052
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Ruusu, jonka kasvutapa on jäykkä, pysty ja kapea. Tummanvihreät ja kiiltävät lehdet. Sopii hyvin ruukkuun, ryhmiin ja leikkokukaksi.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.