Jouluruusu 15 cm

Jouluruusu 15 cm

24,99  
Ihanan kaunis jouluruusu, joka kukkii keskellä talvea. Upea asetelmissa. Voidaan kasvattaa sisällä tai ulkona. Sisällä sijoitettava valoisaan ja viileään. Kestää kylmää. Kasvi on myrkyllinen.
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Huhtikuu
EAN 7058782366992
Sisäruukun koko 15.0
Jouluruusu toivottaa vieraat tervetulleeksi ulko-ovella tai kuistilla. Jouluruusu kestää pientä pakkasta ruukussakin, kunhan sijoitat sen hieman suojaan katoksen alle. Jos haluat pitää jouluruusun sisällä ruukkukukkana tai osana jouluasetelmaa, siirrä se yöksi viileään, esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle tai kuistille. Parhaiten jouluruusu viihtyy istutettuna kukkapenkkiin, kunhan se suojataan talveksi. Jouluruusu on perenna, jonka sievät kukat ja talvivihannat lehdet tuovat iloa ja valoa vuoden pimeimpiin päiviin. Jos kasvatat jouluruusua talven sisällä, voit istuttaa sen keväällä ulos hallanvaaran mentyä. Jouluruusu kasvaa luonnostaan metsässä, suurempien kasvien alla vaihtelevassa varjossa.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Sisällä sijoitettava valoisaan ja viileään. Viileässä tilassa kastellaan niukasti. Ulkona jouluruusu viihtyy puolivarjossa tai varjossa läpäisevässä, ravinteikkaassa ja tuoreessa maassa. Kastellaan niukasti. Älä kastele liikaa. Multa ei saisi kuitenkaan päästä kuivumaan. Kukinnan jälkeen kukkavarret leikataan. Paras istutusaika on keväällä roudan sulettua tai loppusyksystä. Sisällä jouluruusu pidetään kukinnan jälkeen viileässä ja valoisassa paikassa, ja se istutetaan keväällä ulos. Jouluruusu ei erityisesti pidä siirtämisestä. Lisätään siemenestä.