Kundklubb

Tervetuloa Plantagenin kanta-asiakaskerhoon

Kanta-asiakaskerhon jäsenenä saat uutiskirjeemme, jotka ovat täynnä inspiraatiota ja ajankohtaisia tarjouksia. Liittyminen vie korkeintaan minuutin ja liittyminen on ilmaista. Täytä liittymiskaavake täältä, jos olet jo jäsen voit kirjautua tästä.

Kirjaudu tästä >>

Oletko jo jäsen tai haluat liittyä, aktivoi jäsenyytesi täällä >>

Parempaa elämänlaatua kasveilla.

Autamme jäseniämme toteuttamaan unelmansa kasvien kanssa. Kasvit tekevät elämästä paremman!

Vinkkejä ja inspiraatiota

Jäsenenä Plantagenin kanta-asiakaskerhossa tulet saamaan paljon vinkkejä ja inspiraatiota puutarhureiltamme uutiskirjeen kautta sekä ”oma sivulta”.

Ajankohtaiset tarjoukset

Kanta-asiakkaana tulet saamaan eksklusiivisia tarjouksia ja tietoa alennusmyynneistä. Plantagen haluaa myös juhlistaa syntymäpäivääsi ja tarjoaa sinulle tämän kunniaksi syntymäpäiväkukkia.

Oma sivuni

Jäsenenä voit kirjautua ”Oma sivulle”, jossa näet viimeisimmät ostoksesi. Jäsenyyteesi kuuluu käytännöllisiä palveluja, kuten digitaaliset kuitit, jotta voit seurata ostoksiasi myös jälkikäteen. Tulet myös näkemään tarjouksemme, jotka sopivat juuri sinulle sekä sekä inspiroivia hyödyllisiä esimerkkejä.

Plantagenin kanta-asiakaskerho on avoin kaikille ja jäsenyys on täysin ilmaista. Liity jo tänään, ja pääset lähemmäs kasviunelmiasi.