Kasveja jokaiseen makuun

Kasveja jokaiseen makuun

Erilaisia kasveja erilaisiin tyyleihin ja elämäntapoihin – mikä kasvi sopii sinulle parhaiten? Tämän hetken suosituimmat kasvit ovat myös helppohoitoisia. Monet kauden suosikeista paitsi kohentavat terveyttä myös piristävät sisustusta. Valitse itsellesi sopivin!

Onko vapaus sinulle kaikki kaikessa?

Siinä tapauksessa kotiisi saattaa sopia peikonlehti. Ihana, suurilehtinen peikonlehti kruunaa sisustuksen. Kestävä kasvi on helppo sovittaa osaksi sisustusta, ja se viihtyy kaikissa olosuhteissa lukuun ottamatta suoraa auringonpaistetta. Toimii erinomaisesti yksittäisenä kasvina näyttävän kokonsa ansiosta. Sietää kasvualustan kuivumista kastelukertojen välissä.
 

Peikonlehti

Huolehditko hyvinvoinnistasi?

Traakkipuu puhdistaa huoneilmaa välittömästi. Se on myös ainutlaatuisen hyvä ilmankostuttaja, sillä se haihduttaa paljon vettä. Traakkipuita on saatavilla niin kokovihreinä kuin kirjavalehtisinäkin lajikkeina. Lehtien kuviointi pysyy kauniina, kun pidät kasvin valoisassa paikassa.

Raikasta ja valoisaa?

Jos asut valoisassa – siis erittäin valoisassa – asunnossa, Hibiscus sopii kotiisi täydellisesti. Trooppinen hibiskus on sopeutunut ilmastoomme, ja se viihtyy sekä sisällä että ulkona. Se kukkii keväästä myöhäissyksyyn.
 

Hibiskus

Tervetuloa myymäläämme! Tarjoamme osaamista ja inspiraatiota. Laajasta valikoimastamme löytyy viherkasveja jokaiseen makuun. >>