Postinumero |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.
Kasvi- ja viljelytrendejä

Kasvit ja viljely ovat juuri nyt kuuminta muotia. Niistä puhutaan, niistä haaveillaan ja niitä harrastetaan, kukin omalla tavallaan ja omista lähtökohdistaan käsin. Kaikkia kasviharrastajia yhdistää tieto siitä, että kasvien läheisyys sisällä ja ulkona tekee hyvää. Niin ikään ajankohtaiset terveys- ja ruokatrendit kulkevat täydellisesti käsi kädessä kasvi- ja viljelybuumien kanssa. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja tuottaa ruokaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja terveellisesti.

Vesiviljely

Vesiviljelyssä kasveja kasvatetaan kiinteän kasvualustan sijaan esimerkiksi kivivillassa ja vedessä, johon on lisätty nestemäistä ravinneliuosta. ”Hydroviljelyssä” on monia hyötyjä. Sadoista tulee suurempia, sillä kasveja voi istuttaa tiheämmin. Kasvit ovat lähellä tuotettuja, ja vesiviljely on lisäksi ympäristöystävällistä, sillä lannoitteita ei pääse leviämään ympäristöön. Vesiviljelymenetelmää käytetään yhä enemmän perinteisen kasvatustavan sijaan.

Epätavalliset paikat

Luovien viljelymenetelmien lisäksi myös innostus kasvattaa kasveja epätavallisissa paikoissa on yleistynyt. Kasveja kasvatetaan katoilla, puistoissa, kotiviljelmillä ja kaupungin pop up -puutarhoissa sekä leveys- että korkeussuuntaan. Talojen seiniä peitetään viherkasveilla, jotta ympäristö kaunistuu ja kasvit tuottavat happea suurkaupunkiin.

Vihreyttä joka nurkkaan

Teknologian kehittyminen tuottaa rutkasti lisää iloa kasviharrastukseen! Oikeanlaiset lamput tuovat valoa pimeyteen ja mahdollistavat kasvien hoitamisen hämärämmissäkin huoneissa. Viherkasvien kasvattaminen uudenlaisissa paikoissa, kuten kylpyhuoneessa ja eteisessä, on muodissa.

Hienoja kasvilamppuja on saatavilla sekä kokonaisina valaisimina että polttimoina, joita voit kiinnittää kotisi olemassaoleviin valaisimiin.

Micro greens

Micro greens -kasveiksi kutsutaan esimerkiksi tammenlehtisalaatin, rucolan, punajuuren, basilikan ja pinaatin versoja. Useimpia vihanneksia voi kasvattaa siten; se on nopeaa, hauskaa ja onnistuu ympäri vuoden. Voit halutessasi sekoittaa eri kasvien siemeniä ja kasvattaa upean sekaviljelmän, mikä on suositeltavaa etenkin, jos tilaa on vain vähän. Lehdet poimitaan jo pieninä ja lisätään salaattiin, leivän päälle, mehuihin tai ruoan mausteiksi. 

Landscaping ja terraarioviljely

Kasvien kasvattamista lasiastiassa, -purkissa, -pallossa tai -pullossa kutsutaan terraarioviljelyksi tai muodikkaammin nimellä ”landscaping”. Se on hauska tapa lisätä kotiisi vehreyttä. Voit istuttaa kasveja joko suljettuun tai avoimeen astiaan. Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä voit saada aikaan kasveillasi. 

Lue lisää

Huonekasvien kasvivalaisimet tarjoavat vehreyttä ympäri vuoden >>
Kylvä sisätiloihin ympäri vuoden >>

Harvy-aloituspaketti vesiviljelyyn

Pituus 79 cm, Valkoinen

6399
Lue lisää

Ravinne vesiviljelyyn

250 ml

519
Lue lisää

Cultura istutuslaatikko jalallinen

Pituus 78 cm, Puunvärinen

9899
Lue lisää
Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc