Kasvihuonetomaatti 'Elin'

Kasvihuonetomaatti 'Elin'

4,99  
Luotettava, varhainen lajike, jolla on keskisuuret, hyvänmakuiset hedelmät. Runsassatoinen. Korkeakasvuinen, tuettava. Viihtyy auringossa ravinteikkaassa, läpäisevässä kasvualustassa, parhaiten kasvihuoneessa. Varkaat poistettava.
Lycopercicum 'Elin'
Video
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 5708869191482
Sisäruukun koko 11 cm
Tomaatintaimet ovat helppohoitoisia. Kasvi sopii myös aloitteleville viherpeukaloille. Saat suurimman tomaattisadon kasvattamalla lajiketta kasvihuoneessa, mutta se viihtyy myös ruukussa terassilla tai parvekkeella. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun pakkasvaara on ohi. Kasvi kannattaa suojata aluksi kuituliinalla. Aseta kasvit suojaisaan, lämpimään ja erittäin aurinkoiseen paikkaan. Käytä suuria, vähintään kymmenlitraisia ruukkuja.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Aurinkoinen ja lämmin kasvupaikka.

Tomaatti vaatii paljon vettä ja lannoitetta. Kastele mieluusti iltapäivällä, älä käytä jääkylmää vettä. Plantagen suosittelee Bio bact Tomat -lannoitetta.

Istuta tomaatti suuriin ruukkuihin tai säkkeihin, jossa on tuoretta hyvää multaa. Istutusetäisyys: 2-3 kasvia/m. Nypi pois "varkaat", poista pienet sivuversot mieluiten kerran viikossa. Vaatii sitomista. Tomaatit vaativat kypsyäkseen sekä valoa että ilmaa. Poista alimmat lehdet, jotta tomaatti saisi voimaa kasvaa.