Kiinankataja

Kiinankataja

19,99  
Talvivihanta, pystykasvuinen pensas, jossa on leveät oksat ja hiukan nuokkuvat versonpäät. Vaalean sinivihreät neulaset ovat kiinni kastanjanruskeissa oksissa.
Juniperus chinensis 'Blue Alps' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Lokakuu
EAN 4017891272955
Korkeus 40
Sisäruukun koko 23.0
Raikas talvivihanta kasvi, sopii hyvin pihakäytäville tai porteille. Istutettavaksi yksinään, maanpeitteeksi tai ruukkuihin. Voidaan leikata ja muotoilla.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Ei suuria vaatimuksia maan suhteen, mutta kasvupaikan on oltava hyvin ojitettu.

Ohjeet: Upota kasvi ämpäriin vähintään puoleksi tunniksi veteen ennen istutusta. Kaiva 50-60 cm syvä kuoppa. Sekoita vanhaan multaan vähintään kolmannes uutta, kasvuturvetta tai kuorikompostia. Poista muoviruukku ja laske kasvi kuoppaan niin, että juuripaakku jää aivan ympäröivälle tasolle. Kastele säännöllisesti n. 1-3 viikon väliajoin ensimmäisellä kasvukaudella. Lannoita keväällä havukasvien erikoislannoitteella tai luonnonlannoitteella. Leikkaus rajoittuu latvaan katkomiseen sopivalle korkeudelle tai kasvun hillitsemiseen. Kuivina kausina ja syksyllä kastelu on tärkeää. Havupuut haihduttavat vettä havujen kautta varhain keväällä, kun aurinko alkaa lämmittää, eivätkä saa imettyä vettä jäätyneestä maasta. Seurauksena syntyy kuivuusvahinkoja, jotka tulkitaan usein virheellisesti talvivaurioiksi tai paleltumiksi. Voit estää haihtumista peittämällä kasvin harso- tai kuitupeitteellä.