Kirsikkatomaatti 'Aranca'

Kirsikkatomaatti 'Aranca'

4,99  
Melko varhainen lajike. Makeat, pienet ja pyöreät cocktailtomaatit. Erittäin hyvä, vadelmainen maku. Viihtyy auringossa ravinteikkaassa, läpäisevässä maaperässä, parhaiten kasvihuoneessa. Karsittava.
Lycopercicum 'Cocktail Aranca'
Video
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 5708869168705
Sisäruukun koko 11 cm
Tomaatti on helppohoitoinen kasvi. Sen kanssa myös aloitteleva viherpeukalo voi onnistua. Saat runsaimman sadon, jos kasvatat tomaatit kasvihuoneessa, mutta voit hyvin kasvattaa niitä myös terassilla. Kouli kasvi ja siirrä se ulos, kun hallanvaara on ohi. Suojaa kasvi aluksi kuituliinalla. Aseta kasvit suojaisaan ja lämpimään paikkaan suuriin, vähintään kymmenlitraisiin ruukkuihin.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Aurinkoinen ja lämmin kasvupaikka.

Tomaatti vaatii paljon vettä ja lannoitetta. Kastele mieluusti iltapäivällä, älä käytä jääkylmää vettä. Plantagen suosittelee Bio bact Tomat -lannoitetta.

Istuta tomaatti suuriin ruukkuihin tai säkkeihin, jossa on tuoretta hyvää multaa. Istutusetäisyys: 2-3 kasvia/m. Nypi pois "varkaat", poista pienet sivuversot mieluiten kerran viikossa. Vaatii sitomista. Tomaatit vaativat kypsyäkseen sekä valoa että ilmaa. Poista alimmat lehdet, jotta tomaatti saisi voimaa kasvaa.