Postinumero |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.
Korista kesäjuhlat kukin

Kesällä on monta syytä juhlaan. Kekkereille löytyy aina aihetta: juhlimme häitä ja ristiäisiä, vietämme rapukestejä tai vain nautimme suven suloisuudesta. Kukat tekevät tunnelmasta erityisen juhlavan ja kesäisen. Plantagenilla on kauniita sekakimppuja ja leikkokukkia, jotka sopivat juhlatilan somisteeksi ja kattauksen keskipisteeksi.

Kukat tekevät juhlan

Aina löytyy jokin syy ilahduttaa läheistä kukkakimpulla. Kukkien värit ja kimppujen ilme vaihtelevat vuodenaikojen ja sesonkien mukaan. Juhlapäivinä, kuten äitienpäivänä, saatavilla on aina valmiita kukkakimppuja, jotka sopivat niin lahjaksi kuin oman kodin koristeeksi.

 • Kukkaköynnöksiä kestipöytään
  Vihreät kukkaköynnökset ovat upea koriste pitkään pitopöytään. Köynnöksen voi asettaa kiemurtelemaan pöydän päästä päähän ja sitomaan kattauksen yhteen. Sido köynnös sitomalla muratin versoihin leikkovihreää puutarhasta tai kukkakaupasta ja pistele lomaan kestäviä kukkia, kuten neilikoita, krysanteemeja ja tulilatvaa. Köynnös kestää lakastumatta, kun siirrät sen viileään ja sumuttelet sitä vedellä ennen vieraiden saapumista. Miltä kuulostaisi yrttien ja muiden syötävien kasvien lisääminen pöytäkukkiin, niin vieraat voisivat itse maustaa ruokansa?
   
 • Sievä kukkaseppele somisteeksi
  Kukkaseppeleet eivät ole vain päähineitä – ne sopivat erinomaisesti myös somistamaan pöytää. Ohjeillamme voit helposti sitoa seppeleen vaikkapa kultapiiskusta, katkerosta, kamomillasauniosta ja vihreistä lehvistä.
   
 • Yksittäisiä kukkia pienissä maljakoissa
  Kun asettelet yksittäisiä kukkia ja lehtiä korkeisiin ja mataliin pieniin maljakoihin, jotka ryhmittelet pöydälle tai ripustat nyöreillä katosta, saat helposti muunneltavan koristeen. Tällöin voit leikitellä väreillä ja muodoilla loputtomasti, toistaa maljakoiden sävyjä kukissa tai iloitella kaikissa sateenkaaren väreissä. Pieniin maljakoihin lyhyissä varsissa sopivia kukkia ovat esimerkiksi tulilatva, inkalilja, pioni ja poimulehti.
   
 • Nätit niittykukat
  Poimi luonnonkukkia ja sekoita niitä luovasti puutarhan antimiin ja kukkakaupan leikkokukkiin. Täytä laakea maljakko kukilla ja lehdillä niin, että kukat pysyvät tukevasti paikoillaan. Keskikesällä upean rönsyilevän asetelman saa luotua pioneista, hortensioista, jättipoimulehdestä, päivänkakkaroista, eustomasta, neilikoista, ruiskaunokeista ja katkerosta. Kimppu tai asetelma kannattaa luoda persoonallisesti itse. Kutkuttele kaikkia aisteja leikittelemällä väreillä, muodoilla, tuoksuilla ja mauilla.
   
 • Hääjuhla leppeässä kesäillassa
  Valosarjoilla, kynttilöillä ja lehtevillä oksilla saadaan luotua ihana, kesäisen vehreä tunnelma juhlatelttaan, terassille ja sisälle. Kun pöytiin lisätään vielä somisteeksi vaaleita ruusuja tai pioneja, poimulehden kukkia ja lehtiä sekä muratin versoja, syntyy upea hääkattaus.
   
 • Ylvästä valkoista
  Valkoiset tai vaaleanpunaiset liljat korkeassa maljakossa luovat klassisen arvokkaan vaikutelman. Kun mukaan lisätään vielä kynttelikkö, buffetpöytä muuttuu entistä ylellisemmäksi. Aseta maljakon pohjalle muutama kivi tukemaan kukkien varret pystyyn.

Lue lisää

Leikkokukat - näin onnistut >>
Helpot ohjeet oman juhannusseppeleesi sitomiseen >>

Maljakko Poppy

Korkeus 11.5 cm, Luonnonvalkoinen

599
Lue lisää
Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc