Korjuuvalmis chilipaprika 'Black and Red'

Korjuuvalmis chilipaprika 'Black and Red'

6,99  
Mieto chilipaprika, 2–3 cm:n pituiset hedelmät ensin vihreitä, sitten mustia, täysin kypsinä punaisia. Matalakasvuinen ja kompakti. Sopii hyvin ruukkuun. Viihtyy auringossa ja lämpimässä, läpäisevässä, ravinteikkaassa kasvualustassa.
Capsicum Chili 'Black and Red'
Tuotteen sesonki alkaa: Heinäkuu
Tuotteen sesonki loppuu: Marraskuu
EAN 5708869277872
Sisäruukun koko 12.0
Lajike sopii sisälle, avomaalle tai kasvihuoneeseen. Istuta suuriin ruukkuihin tai suoraan kasvihuoneeseen. Kasvi ei pidä alle 15 asteen lämpötiloista. Kasvi tulee koulia ennen ulos jättämistä. Suojaa kasvi aluksi kuituliinalla. Kastele säännöllisesti, mutta anna kasvualustan kuivua kastelukertojen välillä. Lajike tuottaa runsaan, aikaisen sadon. Sopii hyvin säilöntään ja pataruokiin.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Valoisa ja lämmin kasvupaikka. Chili ei pidä vaihtelusta; se on koulittava ennen siirtämistä.

Istutetaan hyvin ojitettuun suureen ruukkuun. Chili kuivuu helposti kasteluiden välillä, mutta se ei myöskään siedä seisovaa vettä. Nestemäinen lannoitus 2 viikon välein. Älä anna liian vahvaa lannoitevettä!

Kasvi voidaan siirtää ulos, kun yölämpötila on yli 5-8 C. Ennen siirtämistä ulos chili on aina koulittava, se ei pidä valon tai lämpötilan vaihteluista. Ota ensimmäiset 5-6 kukkaa pois. Näin kasvi kehittyy paremmin ja saa voimaa kasvattaa runsaast hedelmiä. Sumuta kasvia usein. Leikkaa kasvin latva elokuun lopussa.