Köynnösruusu

Köynnösruusu

14,99  
Keltaiset, kevyesti kerrannaiset kukat, joissa on punaiset heteet. Haalenee jonkin ajan kuluttua. Kukkii runsaasti. Pääkukinta heinäkuussa. Leikkaa kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Golden Showers' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4011268213428
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Avoin, pensasmainen kasvutapa. Terveet, vihreät lehdet. Kestää jonkin verran sadetta, mutta väri saattaa haaleta. Kestää jonkin verran varjoa lämpimässä ilmastossa. Voidaan käyttää pensasruusuna tai voidaan istuttaa seinän viereen kehikkoa apuna käyttäen.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.