Köynnösruusu

Köynnösruusu

14,99  
Kukat ovat keltavalkoiset, ja ne tuoksuvat vahvasti aromikkaan hunajaisilta. Suurin kukinta kesäheinäkuussa. Poista kuihtuneet kukat pois uuden kukinnan edistämiseksi.
Rosa 'Honnigrose' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4017891292045
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Voimakaskasvuinen köynnösruusu, jonka keskivihreiden lehtien takapuolet ovat harmaanvihreitä. Tekee paljon upeita punaisia marjoja syksyllä. On istutettava seinän tai aidan viereen ja sidottava mieluusti kiinni. Voidaan käyttää pergolassa.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.