Krookus 'Flower Record'

Ø12 cm, Sininen

549
  • Veden tarve: Niukka
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Niukka
  • Hyväksi mehiläisille
  • Hyväksi mehiläisille
Krookus ’Flower Record’ on keväällä kukkiva mukulakasvi, jonka sinivioleteissa kukissa on kirkkaanoranssi keskusta. Heinämäisissä vihreissä lehdissä on keskellä hopeanvaalea juova. Viihtyy kuohkeassa maassa valoisassa paikassa. Multa pidettävä kosteana.
Krookus ’Flower Record’ on suurikukkainen lajike, jonka kauniinmuotoisissa, voimakkaan tummanvioleteissa kukissa on kirkkaan oranssit heteet. Kukinnan jälkeen kasvavat kapeat heinämäiset kirkkaanvihreät lehdet, joissa on vaalea juova keskellä. Tämä lajike on kevään ensimmäisiä kukkijoita ja ilahduttaa pitkään. Ruukussa krookukset ovat parhaimmillaan suurena ryhmänä tai sekaistutuksena muiden keväisten kukkasipulien kanssa. Puutarhassa ne sopivat perennojen, pensaiden ja puiden aluskasviksi tai harvaan nurmikkoon. Jotta krookukset eivät joutuisi kauriiden ja jänisten suihin, ne voidaan istuttaa narsissien, kirjopikarililjojen tai laukkojen sekaan.

Kasvukausi

Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Krookus viihtyy valoisassa ja viileässä paikassa, auringossa tai puolivarjossa. Ruukkuun istutettuja krookuksia ei pidä sisällä sijoittaa lähelle lämpöpatteria tai muuta lämmönlähdettä. Viileässä paikassa krookukset pysyvät matalina ja kukkivat pitkään ja komeasti. Multa saa olla kosteaa muttei märkää. Anna siis pintamullan kuivahtaa kastelukertojen välissä. Kun kukat ja lehdet ovat kuihtuneet kokonaan, ne voidaan leikata pois ja krookukset siirretään pimeään ja viileään paikkaan. Kastelu saa olla niukkaa aina seuraavaan kevääseen asti. Krookuksen mukulat voidaan kukinnan jälkeen istuttaa myös puutarhaan kukkapenkkiin, kun yöpakkaset ovat ohi. Kukinnan jälkeen annetaan lannoitteeksi hieman luujauhoa.

Istutusohjeet

Mukulat on istutettava läpäisevään, multavaan ja ravinteikkaaseen maahan. Istutettaessa ruukkuun on tärkeää valita pohjareiällinen ruukku. Salaojita ruukku kaatamalla pohjalle kerros kevytsoraa.

Toimitusmaksu ja toimitus

Voimme toimittaa 4-6 arkipäivässä. Näet arvioidun toimitusajan kassalla ennen kuin maksat. Täytä postinumero yllä olevaan ruutuun ”Tuotteen kotiintoimitus” nähdäksesi, onko haluamasi tuote varastossa ja valmiina toimitettavaksi nopeasti sinulle. Kuljetusliike jättää tilauksesi ovelle, mikäli et ole juuri silloin kotona.

Lähetyksen hinta perustuu painoon, määrään ja etäisyyteen varastostamme asiakkaalle. Kehitämme kuljetustoimintaamme jatkuvasti löytääksemme parhaat logistiset ratkaisut.

Plantagen toimittaa tilauksia kaikkina arkipäivinä. Täytä postinumerosi postinumeroruutuun nähdäksesi, voidaanko kyseinen tuote toimittaa sinulle.

Painavat lähetykset jätetään tonttirajalle. Kantoapu ei sisälly.

Tuotetiedot

Myyntiaika: Joulukuu - Huhtikuu
Artikkelinumero: 516847
EAN: 7058782383258
Väri: Sininen
Leveys: 14 cm
Syvyys: 14 cm
Korkeus: 15 cm
Paino: 540 g
Sisäruukun koko Ø: 12 cm
Alkuperä: Alankomaat

Osta myös

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc