Kukkalaatikko sopii muuallekin kuin pihamaalle

Kukkalaatikko sopii muuallekin kuin pihamaalle

Mitä jos työpaikkasi katseenvangitsijana toimisikin kukkalaatikko yksinäisen Viirivehkan tai Anopinkielen sijaan? Entä jos jakaisit avoimen tilan kuten olohuoneen ja keittiön toisistaan vaikkapa korkealla kukkalaatikolla kukkurallaan mitä upeamman tuoksuisia ja makuisia KRAV-luomuyrttejä?

Oli tarpeesi millainen tahansa, valikoistamme löytyy juuri sinun istutuksillesi sopivan kokoinen malli. Ne sopivat monenlaisiin tarkoituksiin: oletko esimerkiksi ajatellut, että sellainen toimii myös tilanjakajana? Pienemmät kukkalaatikot voidaan asetella vaikka keskelle huonetta, jolloin ne saavat aikaan ”WOW!”-reaktion jokaisessa, jonka kutsut kylään. Mitä hullumpia yhdistelmiä luot, sitä enemmän viehätystä ja reaktioita aiheutat. Mutta muista: jatkossa sinun on parasta tottua vieraittesi jatkuviin kysymyksiin istutus- ja hoitovinkeistä.

Ole luova ja riko kaavoja

Kuka on päättänyt, että ulkoruukkuja saisi käyttää ainoastaan ulkona? Vaikka kukkalaatikko mielletään ulkotuotteena, niin miksi ei rikkoisi kaavoja ja käyttäisi hieman luovuutta? Sisätiloissa jopa talvella voit hullutella yhdistelemällä mitä eksoottisimpia viherkasveja ja kukkia toisiinsa!

Luo keittiöön hieman erilainen yrttiviljelmä korkeiden kukkalaatikoiden ja vaikkapa upeiden valkoisten, vaaleanpunaisten- ja sinisten Anoda-kasvivalaisimiemme avulla. Tai mieti, kuinka upean kokonaisuuden saat kesäiselle terassillesi tai parvekkeellesi yhdistellen laventelia, etelän kukkia, mehi- ja palmukasveja sopusoinnussa samaan laatikkoon? Voit vain sulkea silmäsi, haistella ilmaa, antaa tuulen helliä kasvojasi ja kuvitella olevasi Etelä-Ranskassa tai Lissabonin auringon alla.

VINKKI! Halutessasi varmistaa eksoottisen tunnelman, viimeistele luomuksesi peittämällä istutuslaatikon mullan pinta sisustuskivillä. Eksoottinen istutus voidaan kesän jälkeen siirtää terassilta olohuoneeseen. Toki kukkalaatikkomme ovat sään kestäviä.


Sekoita ja yhdistele - kukkalaatikko saa olla erikoinen!

Modernista harmaasta ja vaaleasta rottingista valmistettuja parvekelaatikoita löytyy eri kokoisina ja muotoisina. Ne myös sointuvat täydellisesti rottinkikalusteryhmäämme. Mustat komposiittimateriaalista valmistetut Mandy-kukkalaatikot sitä vastoin sopivat ihanteellisesti yhdisteltäviksi esimerkiksi erilaisten luonnonmateriaalien, kuten käsittelemättömän puun kanssa. Mandy-sarjaan löydät myös toinen toistaan viehättävämpiä ruukkuja ja amppeliratkaisuja.

Valikoimamme laajenee jatkuvasti

Valikoimamme, myös kukkalaatikoiden osalta, kasvaa kokoajan. Vierailemalla myymälöissämme säännöllisesti varmistat tavoittavasi uutuudet ensimmäisenä.

Tässä muutamia erinomaisia vaihtoehtoja:

1) Kukkalaatikko, 70 cm
2) Istutuslaatikko Mandy, 60 cm
3) Istutuslaatikko Mandy, 77 cm
4) Rottinkinen parvekelaatikko, 37 cm
5) Istutuslaatikko Mandy, 60 cm
6) Istutuslaatikko Mandy, 70 cm


Osaan tuotteistamme pääset tutustumaan ruukkushopissamme.