Lännenpiippuköynnös

Lännenpiippuköynnös

24,99  
Voimakaskasvuinen köynnöskasvi. Lehdet sydämen muotoiset ja syvän vihreät. Piipun muotoiset kukat jäävät piiloon lehtien lomaan.Viihtyy auringosta varjoon, ei liian kuivalla piakalla. Myrkyllinen.
Aristolochia macrophylla 2L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 8714339016138
Korkeus 70
Sisäruukun koko 17.0
Köynnöstävä kasvutapa, mutta vaatii taustan tai jotakin, jonka ympäri kasvaa. Seinään, pylväisiin, räystäisiin, naruja vasten.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Menestyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.

Aseta kasvi vesiämpäriin ennen istutusta, jotta se kastuu täysin. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa, kaada siihen vähintään kolmannes uutta multaa ja loput vanhaa multaa. Etäisyys seinästä vähintään 50 cm, jos kasvi kiipeää seinää vasten; liian lähellä seinää maa on liian kuivaa. Irrota kasvi ruukusta ja laske kuoppaan. Täytä kuoppa multaseoksella, painele varovasti käsin. Kastele runsaasti. Anna kasville tukea esim. säleiköstä. Leikkaus ja jatkohoito. Vain kevyt kuolleiden tai katkenneiden oksien harvennus. Jos kasvi alkaa kasvaa liian suureksi, sitä voi harventaa tai leikata jopa alas, jotta sen kasvu alkaisi uudelleen. Lannoitetaan täys- tai luonnonlannoitteella keväällä, kastellaan pitkän kuivuuden jälkeen.