Lawsoninsypressi ”Snow White”, korkeus 30–40 cm

Lawsoninsypressi ”Snow White”, korkeus 30–40 cm

19,99  
Leveä, pilarimainen kasvutapa. Pehmeät neulaset, kauniin vaaleat latvat. Kasvaa n. 1 m kymmenessä vuodessa. Suojaa voimakkaalta kevätauringolta. Viihtyy multavassa, hieman kosteassa ja läpäisevässä maaperässä suojaisella paikalla.
Chamaecyparis lawsoniana 'Snow White' 5L
Tuotteen sesonki alkaa: Maaliskuu
Tuotteen sesonki loppuu: Lokakuu
EAN 4017891860336
Korkeus 40
Sisäruukun koko 23.0
Kaunis yksittäiskasvina tai ryhmissä muiden talvivihantien havupuiden kanssa.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa.

Viihtyy parhaiten läpäisevässä, tasaisen kosteassa maaperässä, jossa on paljon humusaineita. Ravinteiden tarve: Sypressit viihtyvät yleensä parhaiten ravinteikkaassa maaperässä. pH-arvon pitäisi olla hapan tai normaali. Sypressit eivät viihdy kalkkisessa maaperässä. Käytä siksi kalkitonta lannoitetta, esim. Blåkornia. Kastelun tarve: Sypressit tarvitsevat yleisesti ottaen tasaisen kostean maaperän, vaikka monet lajikkeet kestävätkin sekä kuivuutta että runsasta kosteutta.

Anna kasvin olla vedellä täytetyssä sangossa n. 30 minuuttia ennen istutusta. Pensaille kaivetaan 50 cm syvä ja leveä kuoppa, puille n. 60–80 cm syvä ja leveä. Sekoita kasvualustaan vähintään 1/3 kukkamultaa tai kasvuturvetta. HUOM! Happaman maan kasveille käytetään sen sijasta puhdasta turvemultaa tai alppiruusumultaa. Ota ruukku pois ja aseta juuripaakku kuoppaan, niin että se on juuri maanpinnan alapuolella. Puille: lyö maahan varovasti paalu juuria vahingoittamatta. Sido puu paaluun siihen tarkoitetulla puunauhalla. Kastele säännöllisesti koko ensimmäisen kasvukauden ajan. Lannoita joka vuosi yleis- tai luomulannoitteella. Muuten pensaat ja puut ovat erittäin helppohoitoisia. Yksinkertaisessa vuosittaisessa hoitoleikkauksessa kuolleet, sisäänpäin kasvavat tai ristikkäiset oksat poistetaan.