Loistoköynnösruusu

Loistoköynnösruusu

14,99  
Köynnösruusu, jossa on suuret, kerrannaiset, syvänpurppuranpunaiset kukat. Sidotaan kiinni. Kukkii pitkään toisen vuoden versosta. Kukkii kerran. Kestää jonkin verran varjoa
Rosa 'Flammentanz' 3L
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Elokuu
EAN 4011268213237
Korkeus 20
Sisäruukun koko 19.0
Erittäin suosittu ja sitkeä köynnösruusu. Voimakaskasvuinen, korkeintaan 5 metriä leudoissa ja korkeintaan 3 metriä viileämmissä ilmastoissa. Erinomainen seiniä, väliseiniä, pergolaa, aitoja ja portteja vasten. Lajike, jota voi todella suositella.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten täydessä auringonpaisteessa.

Kastellaan säännöllisesti juurtumisvaiheessa. Lannoitetta annetaan aikaisintaan noin kuukausi istutuksen jälkeen. Lisää joka kevät lehmänlantalannoitetta tai oman puutarhasi kompostia sekä lannoita ruusulannoitteella.

Anna kasvin seistä vedessä ja imeä vettä noin puoli tuntia ennen istutusta. Kaiva noin 60 cm syvä ja leveä kuoppa. Sekoita joukkoon vähintään kolmasosa ruusumultaa tai tee sekoitus, jossa on 2/3 puutarhamultaa ja 1/3 lehmänlantalannoitetta sisältävää kompostia. Aseta ruusu kuoppaan niin, että jalonnuskohta tulee noin 10-15 cm maanpinnan alle. Täytä mullalla lähes ylös asti, polje varovasti kasvin ympäriltä ja kastele. Täytä mullalla kokonaan ylös asti ja kastele uudelleen.