Mansikka 'Honeoye' 6-pack

Mansikka 'Honeoye' 6-pack

9,99  
Lievästi hapokas, mutta kuitenkin miellyttävän makuinen marja. Kiinteät, tummahkot, kauniin muotoiset marjat. Koko säilyy samana koko kauden ajan.
Fragaria 'Honeoye'
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 7332840340064
Korkeus 10
Leveys 5
Sisäruukun koko 8.0
Arka homeelle, vastustuskykyinen harmaahomeelle. Hallanaroilla alueilla Honeoye voi kärsiä talvehtimisvaurioista.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Aurinkoinen tai puolivarjoinen paikka, paras sato auringossa. Mansikka menestyy koko maassa. Peitetään talveksi oljilla tai kankaalla.

Säännöllinen kastelu on tärkeää, etenkin marjojen kehittymisen aikana. Ennen penkkirivien tekemistä lannoita maa hyvin luomulannoitteella. Lannoita kasveja sen jälkeen täyslannoitteella keväisin. Mansikka viihtyy parhaiten hiekansekaisessa maassa.

Rikkaruohotaisto ja kosteuden säilyttäminen on helpompaa, kun istutat muoville tai maanpeitekankaalle. Istutusetäisyys: n. 30 cm syvyyteen. Riviväli: 40-50 cm. Harmaahome on ongelma. Tartunnan estämiseksi on valittava homeelle vastustuskykyisiä lajikkeita, istutettava tarpeeksi etäälle, jotta ne kuivuisivat paremmin sateen jälkeen. Myös vanhat lehdet ja mädäntyneet marjat on poistettava. Mansikka on uusittava 3-4 vuoden välein. Ota pistokkaita kesällä ja kasvata uusia kasveja, jotta saisit varman sadon vuodesta toiseen.