Näin koristelet halloween-juhlasi kukin ja kurpitsoin

Näin koristelet halloween-juhlasi kukin ja kurpitsoin

Plantagenilta löydät ihanat kukat sekä upeasti yhdistetyt kimput, jotka tekevät halloween-juhlistasi onnistuneet. Seuraavat viisi helppoa vinkkiä auttavat aikaansaamaan onnistuneen kattauksen, johon kuuluvat kukat ja kurpitsat.

Inspiroidu luonnosta kattaen pöytäsi juhlavaksi kauniilla lehdillä, koristekurpitsoilla, kastanjoilla, tulilatvoilla sekä upeilla tähkämaijoilla. Sytytä lisäksi paljon kynttilöitä ja nauti viihtyisästä illasta läheisten ja rakkaimpien kanssa.

5 helppoa vinkkiä:

1. Levitä pöydälle mielellään pellavainen, lämpimin syksyn sävyin koristettu pöytäliina.
2. Sijoita pöytäliinan päälle tulilatva tai krysanteemi sekä sinne tänne pitkin pöytää pieniä, keltaisen ja oranssin sävyisiä koristekurpitsoja. Voit myös leikata kukista oksia ja asettaa ne pieniin maljakoihin.
3. Täydennä metsästä ja puutarhasta tekemilläsi löydöillä, kuten kauniilla lehdillä, kastanjoilla, oksilla ja sammaleella.
4. Koristeet nostattavat buffet- tai sivupöydän ilmettä. Voit loihtia niille erinomaista tunnelmaa tähkämaijan tai syksyisen kimpun avulla, mielellään yhdessä tulilatvan ja syksyisten lehtien kanssa.
5. Yksi tapa saada kattaukseen eloa on yhdistellä joko jalalliseen kulhoon tai tarjoiluvadille erilaisia kasveja, kuten muun muassa minitulilatvoja, lankaköynnöstä, pieniä kurpitsoja sekä pieniä krysanteemeja.

Haluatko tietää kasveista enemmän?

Täältä saat enemmän vinkkejä ja neuvoja siihen, kuinka huolehdit leikkokukistasi parhaimmin sekä miten voit sisustaa ja kattaa leikkokukkia apunasi käyttäen >>