Oleskelualueen puutarhakalusteet – uutuudet ja myydyimmät 2023

Mikä onkaan sen mukavampaa kuin viettää valoisia kesäiltoja ruokapöydän ääressä ulkona lämpimässä tai nauttia ilta-auringosta mukavassa sohvassa loikoillen? Tässä muutama poiminto vuoden 2023 tarjoamistamme uutuuksista ja myydyimmistä ulkokalusteista oleskelualueelle.

Oleskelualueen puutarhakalusteet –   uutuudet ja myydyimmät 2023

Perinteiset puutarhakalusteet, johon kuuluu ruokapöytä ja tuolit, ovat jo pitkään saaneet seurakseen terassikalusteita ja sohvaryhmiä. Me suomalaiset panostamme yhä enemmän ulkotilojen ja oleskelualueiden sisustamiseen. Sekä sisääntulo, puutarha, ruokailualue, terassi että parveke kalustetaan huolella oman maun mukaan. Erilaisista puutarhakalusteista on nykyään tarjolla ennätyksellinen määrä. Jokaiseen sisustustyyliin ja tarpeeseen löytyy sopivia kalusteita.

Ulkokalusteet – uutuudet 2023 

Tänä vuonna löydät myymälöistämme useita jännittäviä uutuuksia, sekä kalusteiden muodoissa että materiaaleissa ja kokovaihtoehdoissa on paljon uutta.

Manila Bambu – trooppinen tuulahdus

Bambusta valmistetut ulkokalusteet ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan. Tropiikin tunnelmaa terassille saat yhdistämällä oleskeluryhmään aurinkotuolin ja lisäksi vaikkapa kokoontaitettavan sivupöydän ja rantatuolin.

 

Bayamo – ajattomat tiikkikalusteet

Tiikkikalusteet ovat todella kauniit puutarhassa ja niistä voit nauttia pitkään, sillä oikealla hoidolla ne kestävät hyväkuntoisina monta vuotta. Tiikin puuaines sisältää luonnollista öljyä, mikä tekee kalusteista lahoamattomia. Bayamo-sarjaan kuuluu kaksi erityyppistä pöytää ja säätötuolit – yhdistämällä useampi tiikkikaluste ryhmäksi saat yhteinäisemmän vaikutelman oleskelualueelle.

 

Risør – klassista saaristolaisidylliä

Risør-sarjan kalusteiden valmistukseen on käytetty sertifioitua mahonkia, joka on maalattu kulutuksenkestävällä ja säänkestävällä valkoisella maalilla. Perinteinen ajaton muotoilu luo viihtyisät puitteet pihalle tai terassille. Ruokailuryhmä koostuu tukevasta sohvasta, kahdesta mukavasta tuolista ja ajattomasti muotoillusta suorakulmion muotoisesta pöydästä. 

  

Myydyimmät ja tutut suosikit

Valikoima sisältää paljon uutuuksia, lisäksi löydät myymälöistämme myös kaikki ennestään tutut ja suositut terassikalusteet ja ruokailuryhmät, kaikki saman katon alla. Tässä muutama poiminto viime vuosien, kaikkein suosituimmista kalusteista, joihin monet ovat ihastuneet.

Alicante – tilaihme

Jos hakusessa on perinteinen oleskeluryhmä, jossa on monta istumapaikkaa Alicante on etsimäsi kaluste. Kalusteryhmä koostuu tilavasta UV-suojatusta sohvasta, jossa on keinonahkaiset istuintyynyt ja setsemän istumapaikkaa, tukeva ja käytännöllinen pöytä – korkeus on juuri sopiva ruokailuun, yletyt hyvin nauttimaan pöydän antimista mukavassa sohvassa istuen. Kalusteryhmä on saatavana myös beigen värisenä.

 

 

Nantes – romanttista rottinkia

Yhdistämällä Nantes-sarjaan kuuluvia erilaisia ulkokalusteita, luot vaivatta klassista ja romanttista tunnelmaa oleskelualueelle. Voit valita oleskeluryhmän, säätötuoleja, tai tavallisia lepotuoleja ja pöytä. Kalusteet on valmistettu kestävästä polyrottingista, ja varustettu paksuilla, mukavilla pehmusteilla, joissa voit rentoutua ja viettää mukavia hetkiä ulkoilmasta nauttien.

 

Toimivat ruokailuryhmät

Ajattomat mustat kalusteet ruokailuun, ovat aina hyvä valinta. Rimini-sarjan pöydät on saatavana eri pituisina, ja pelkistetyn muotoinen pöytä sopii hyvin yhteen erilaisten tuolien kanssa. Monet valitsevat pinottavat Darvin-tuolit tai Byron Bay-säätötuolit. Tämän tyyppiset ulkokalusteet ovat monella tapaa hyvin kätevät, sopivat erilaisiin sisustustyyleihin, ovat lähes huoltovapaat ja voidaan helposti siirtää varastoon talven ajaksi. Turvallinen valinta!

Viimeistelty kokonaisuus tekstiileillä ja koriste-esineillä

Puutarhakalusteiden valinnan jälkeen on vuorossa toinen tärkeä huomioon-otettava seikka, nimittäin kokonaisuuttaa täydentävät sisustuselementit. Samaan tapaan kuin kodin sisustamisessa yksityiskohdat ja koriste-esineet viimeistelevät puutarhan oleskelualueen sisustusta. Voit luoda ylellisen olohuoneen puutarhaan tai terassille kauniiden kasvien, valaistuksen sekä mukavien tyynyjen ja huopien avulla. 

Mielestämme kasveihin kannattaa panostaa sillä ne ovat erityisen tärkeitä luomaan rauhallisen ja harmoonisen tunnelman. Myös tekstiilit, lyhdyt ja valosarjat lisäävät ulkotilan viihtyisyyttä. Viihdy ulkona pitkään ja nauti kallisarvoisista kesäpäivistä, kauniisti sisustetulla oleskelualueella.

Flere tips og rådRuokailupöytä Rimini
Outlet -30%

Ruokailupöytä Rimini

Pituus 205 cm, Musta

48930 699 €
Lue lisää
Ruokailuryhmä Risør
-30%

Ruokailuryhmä Risør

4 istumapaikkaa, Valkoinen

111930 1599 €
Lue lisää
Oleskeluryhmä Manila Bamboo
-30%

Oleskeluryhmä Manila Bamboo

5 istumapaikkaa, Beige

118930 1699 €
Lue lisää
Oleskeluryhmä Alicante
-30%

Oleskeluryhmä Alicante

5 istumapaikkaa, Musta

118930 1699 €
Lue lisää
Rantatuoli Manila Bamboo
-30%

Rantatuoli Manila Bamboo

Korkeus 60 cm, Beige

10430 149 €
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta