Orkidea kulhossa

Orkidea kulhossa

99,99  
Tekokasvi, jossa on isot valkoiset kukat ja kolme ylvään korkeaa vartta. Pysyy kauniina vuodesta toiseen. Aidon näköinen. Tarkoitettu sisäkäyttöön.
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Joulukuu
EAN 7058782357396
Majesteettisen kaunis tekokasvi, joka luo kotiin valoisaa ilmettä. Huoleton valinta tiloihin, joissa kukkien hoitoon ja kasteluun ei voida tai ehditä panostaa. Voit nauttia luonnon kauneudesta hankkimatta eläviä kasveja. Tekokukka kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta se pysyisi aina kukoistavan näköisenä. Korkeus 76 cm.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Uusi tekokasvi saattaa kaivata taivuttelua ja oikomista, ennen kuin se asettuu parhaaseen muotoonsa. Useimmissa tekokasveissamme on sisällä teräslankaa, jonka ansiosta niitä on helppo muotoilla oman maun mukaan tai lyhentää katkaisupihdeillä. Sijoita kasvi sisätiloihin ja varjele sitä voimakkaalta auringonvalolta. Pyyhi tekokasvista säännöllisesti pölyt kostealla liinalla. Pelkkä vesi riittää, mutta tarvittaessa voit käyttää hiukan ekologista saippuaa tai astianpesuainetta, jos tekokasvi on kovin pölyinen tai sen pinta tuntuu rasvaiselta. Mikäli on tarvetta perusteelliselle puhdistukselle, voit huuhdella kasvin suihkussa kevyellä paineella ja antaa sen kuivua itsekseen. Erittäin helppohoitoinen kasvi siis!