Palvelut ja takuu

Haluamme tehdä asioinnistasi Plantagenilla mahdollisimman vaivatonta. Sen mahdollistamiseksi tarjoamme sinulle alla luetellut palvelut ja ainutlaatuisen Plantagentakuun.

 

14 päivän vaihto

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Annamme kaikille tuotteille (pois lukien kasvit) kuittia vastaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Oikeus koskee ainoastaan tuotteita, jotka ovat myyntikuntoisia sekä alkuperäisissä ja ehjissä myyntipakkauksissa.

12 månaders garanti på trädgårdsväxter

12 kuukauden takuu kaikille monivuotisille ulkokasveille

Plantagen antaa kaikille kasveille kasvitakuun, joka on voimassa 12 kk ostopäivästä.Mikäli kasvi ei kasva ja kehity normaalisti oikeasta istutuksesta ja hoidosta huolimatta, tuo se ja ostokuitti takaisin meille. Saat uuden kasvin vanhan tilalle. Kasvitakuu ei kata pakkasvaurioita.

5 dagars garanti på snittblommor

5 päivän takuu leikkokukille

Plantagen antaa kaikille leikkokukille 5 päivän takuun! Mikäli et ole tyytyväinen leikkokukkien laatuun, tuo ne ja ostokuitti takaisin meille, niin saat uudet kukat tilalle.

Gratis lån av släpvagn!

Peräkärry ilmaiseksi

Kun ostat paljon ja painavaa, lainaamme sinulle peräkärryn ihan ilmaiseksi!
Käytäntö on suosittu, joten peräkärry kannattaa varata etukäteen.
Kysy lisätietoja myymälästäsi.

Hjälp att ordna hemleverans mot betalning

Kotiinkuljetus

Eivätkö kaikki hankintasi mahdu autoon? Kuljetamme mielellämme ostokset kotiisi pientä korvausta vastaan. Kysy lisätietoja kotiinkuljetuspalvelusta myymälästäsi.

kalustekakuu

24 kuukauden kalustetakuu

Takuu ei kata kulumavikoja tai tuotteen väärinkäytöstä aiheutuvia vikoja. Tuote tulisi säilyttää ja huoltaa käyttöohjeen mukaisesti. Takuu ei koske paviljonkeja, kalustetyynyjä ja markiiseja.