Pelargoni 12 cm punainen

Pelargoni 12 cm punainen

2,99  
Klassisin kesäkukkamme. Kestää hieman kuivumista. Käytä mieluiten pelargonimultaa. Viihtyy auringossa tai puolivarjossa läpäisevässä, ravinteikkaassa kasvualustassa.
Pelargonium zonale Red 12cm
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Huhtikuu
Paljousalennus: 4 kpl 10€.
EAN 7058782328495
Korkeus 25
Leveys 20
Sisäruukun koko 12.0
Vyöhykepelargonin lehdet ovat yleensä kaksiväriset: lehden keskiosassa on tummempi vyöhyke. Kasvia on saatavilla myös kirjavina muunnelmina. Useimmat ryhmän lajikkeet kasvavat pystysuuntaisesti 35–40 cm:n korkuisiksi. Viihtyy parhaiten ulkona valoisassa, suojaisessa paikassa. Kukkii runsaasti ja pitkään, kun annat pitkäkestoista ravinnetta tai nestemäistä ravinnetta joka kastelun yhteydessä. Voi talvehtia viileässä, suojaisassa paikassa. Siirrä sisään ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy auringosta puolivarjoon. Varjostetaan voimakkaimmalta auringonpaisteelta erityisesti aikaisin keväällä. Kestää paljon lämpöä kesällä, talvetetaan viileässä n. 5 asteessa.

Nyrkkisääntönä on, että kasvi kuolee useammin liikaan kuin liian vähäiseen kasteluun. Anna pelargonien kuivahtaa kevyesti kastelukertojen välillä Lannoitetaan viikoittain kasvukaudella. Voit myös käyttää pitkävaikutteista lannoitetta istutuksen yhteydessä.

Tarvitsee kastelua, lannoitusta ja kuihtuneiden kukkien poistamista. Syksymmällä voit valmistella pelargonit talveen kastelemalla vähemmän ja antamalla ruukkujen kuivua. Myös mahdollinen leikkaus tehdään syksyllä.