Pelargoni 'Angelseyes' 12 cm

Pelargoni 'Angelseyes' 12 cm

7,99  
Runsaskukkainen pelargoni, jolla on pienet, orvokkimaiset kukat. Viihtyy auringossa ja puolivarjossa läpäisevässä, ravinteikkaassa kasvualustassa. Kestää hieman kuivumista.
Pelargonium domesticum 'Angel eyes'
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 7058020000176
Korkeus 30
Leveys 30
Sisäruukun koko 12.0
Enkelipelargoni kukkii täydessä auringonpaisteessa koko kesän. Vaatii laadukkaan, läpäisevän kasvualustan; istuta mieluiten pelargonimultaan. Anna kuivua kastelukertojen välillä. Kukkii runsaasti ja pitkään, kun annat pitkäkestoista ravinnetta tai nestemäistä ravinnetta joka kastelun yhteydessä. Viihtyy parhaiten ulkona valoisalla ja suojaisalla paikalla. Voi talvehtia sisällä viileässä, suojaisassa paikassa. Siirrä kasvi sisälle ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten runsaassa valossa, auringosta puolivarjoon. Istutetaan ulos, kun yöpakkaset ovat ohi.

Istutetaan ruukkuihin, joissa vesi ei seiso, mieluiten pelargonimultaan. Sietää kevyttä kuivahtamista, mutta viihtyy parhaiten kasteltaessa tasaisesti. Lannoitetaan kahden viikon välein. Voit myös käyttää pitkävaikutteista lannoitetta istutuksen yhteydessä.

Sijoitetaan suojaisaan paikkaan ja ravinteikkaaseen multaan, jossa vesi ei seiso. Kuihtuneiden kukkien ja lehtien poistaminen edistää uusien nuppujen syntymistä.