Pelargoni 'Angelseyes' 12 cm

Pelargoni 'Angelseyes' 12 cm

7,99  
Runsaskukkainen pelargoni, jolla on pienet, orvokkimaiset kukat. Lehdet ja kukat ovat pienemmät kuin tavallisella pelargonilla. Viihtyy auringossa tai puolivarjossa läpäisevässä, ravinteikkaassa maaperässä. Kestää hieman kuivuutta.
Pelargonium domesticum 'Angel eyes'
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 7058020000176
Korkeus 30
Leveys 30
Sisäruukun koko 12.0
Enkelipelargoni kukkii täydessä auringossa koko kesän. Vaatii hyvän, läpäisevän kasvualustan; istutetaan mieluiten pelargonimultaan. Anna kuivua hieman kastelukertojen välillä. Kukkii runsaasti ja pitkään, kun annat pitkäkestoista ravinnetta tai nestemäistä ravinnetta joka kastelun yhteydessä. Viihtyy parhaiten ulkona valoisassa, suojaisessa paikassa. Voi talvehtia sisällä viileässä, suojaisassa paikassa. Siirrä sisään ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Viihtyy parhaiten runsaassa valossa, auringosta puolivarjoon. Istutetaan ulos, kun yöpakkaset ovat ohi.

Istutetaan ruukkuihin, joissa vesi ei seiso, mieluiten pelargonimultaan. Sietää kevyttä kuivahtamista, mutta viihtyy parhaiten kasteltaessa tasaisesti. Lannoitetaan kahden viikon välein. Voit myös käyttää pitkävaikutteista lannoitetta istutuksen yhteydessä.

Sijoitetaan suojaisaan paikkaan ja ravinteikkaaseen multaan, jossa vesi ei seiso. Kuihtuneiden kukkien ja lehtien poistaminen edistää uusien nuppujen syntymistä.