Pelargoniamppeli 'Calliope' 27 cm tum.pun.

Pelargoniamppeli 'Calliope' 27 cm tum.pun.

19,99  
Kestävä lajike. Hieman roikkuva kasvutapa. Kuivuutta kestävä, voimakaskasvuinen ja tuuhea. Viihtyy auringossa tai puolivarjossa läpäisevässä, ravinteikkaassa kasvualustassa.
Pelargonium 'Calliope'
Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Heinäkuu
EAN 7058782328204
Korkeus 20
Leveys 25
Sisäruukun koko 27.0
Rakkauspelargoni kestää hyvin kuivuutta. Kun kasvilla on riittävästi kasvualustaa ja ravinnetta, se kasvaa nopeasti suureksi ja kauniiksi. Istutetaan mieluiten pelargonimultaan. Viihtyy parhaiten ulkona valoisassa, suojaisessa paikassa. Kukkii runsaasti ja pitkään, kun annat pitkäkestoista ravinnetta tai nestemäistä ravinnetta joka kastelun yhteydessä. Voi talvehtia viileässä, suojaisassa paikassa. Siirrä sisään ennen ensipakkasia.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Istutetaan ulos, kun yöpakkaset ovat ohi. Viihtyy auringosta puolivarjoon.

Sietää kevyttä kuivahtamista, mutta viihtyy parhaiten kasteltaessa tasaisesti. Lannoitetaan kahden viikon välein. Voit myös käyttää pitkävaikutteista lannoitetta istutuksen yhteydessä.

Helppohoitoinen, monivuotinen kasvi. Sijoitetaan aurinkoiseen paikkaan ja hyvään, ojitettuun multaan. Anna kuivahtaa kevyesti kastelukertojen välillä. Lannoitetaan viikoittain kasvukaudella. Talvehtii sisällä. Poista kuihtuneet kukat ja lehdet.