Perhosorkidea 6 cm

Perhosorkidea 6 cm

6,99  
Ihana mini-ruukkukasvi eri väreissä. Erittäin kestävät kukat eleganteissa varsissa. Pitkä kukinta-aika. Viihtyy valoisalla paikalla. Vältä suoraa auringonpaistetta. Anna kuivua hieman kastelukertojen välillä.
Phalaenopsis hybrid mix 6 cm
Tuotteen sesonki alkaa: January
Tuotteen sesonki loppuu: December
EAN 7058782385481
Korkeus 20.0
Sisäruukun koko 6.0
Nykyiset perhosorkidea-hybridit ovat helpompia kasvattaa, ja ne voivat kukkia lähes minä vuodenaikana tahansa. Kukinnan jälkeen kasvi voidaan sijoittaa hieman viileämpään, 16–18 °C lämpötilaan, mikä stimuloi uusien nuppujen syntymistä. Viihtyy parhaiten läpikuultavassa ruukussa, koska myös juurissa tapahtuu fotosynteesiä. Katso juurista, milloin on kastelun aika: harmaat juuret ovat merkki siitä, että on aika kastella. Vihreät juuret ovat kosteat, eivätkä tarvitse vettä. Käytä niin kalkitonta vettä kuin mahdollista. Pitää korkeasta ilmankosteudesta. Istutetaan uudelleen, kun kasvualusta on hajonnut tai kasvi kasvaa ulos ruukusta. Käytä orkidealle tarkoitettua kasvualustaa. Vältä vetoa ja kylmyyttä, ei kestä alle +15 °C lämpötilaa.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Filtered sunlight, avoid direct sunlight except in winter months, warm temperature, tolerates down to 15 degrees.

Water regularly, but allow soil to dry out between each watering, spray well, feed with own feed 1-2 a month spring - autumn.

Give the plants a cool position, 16-18 degrees, when flowering is over. This will encourage flower growth.