Perhosorkidea 6 cm

Perhosorkidea 6 cm

6,99  
Upea miniruukkukasvi, saatavissa eri värisinä. Erittäin kestävät kukat tyylikkäiden varsien päissä. Pitkä kukinta-aika. Viihtyy valoisalla paikalla. Vältä suoraa auringonpaistetta. Anna kuivua hieman kastelukertojen välillä.
Phalaenopsis hybrid mix 6 cm
Tuotteen sesonki alkaa: Tammikuu
Tuotteen sesonki loppuu: Joulukuu
EAN 7058782385481
Korkeus 20.0
Sisäruukun koko 6.0
Nykyajan perhoskämmekkähybridit ovat helppohoitoisempia ja voivat kukkia lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Kukinnan jälkeen kasvi voidaan sijoittaa hieman viileämpään paikkaan, 16–18 asteeseen, mikä kiihdyttää uusien nuppujen muodostumista. Viihtyy parhaiten läpinäkyvässä ruukussa, koska yhteyttämistä tapahtuu myös juurissa. Katso juuria, kun on kastelun aika: Jos juuret ovat harmaat, on aika kastella. Vihreät juuret ovat kosteat, eikä niitä tarvitse kastella. Käytä mahdollisimman kalkitonta vettä. Viihtyy korkeassa ilmankosteudessa. Istutetaan uudelleen, kun orkideamulta on murentunut tai kasvi kasvanut ulos ruukusta. Käytä orkideamultaa. Vältä vetoa tai kylmää. Ei kestä alle +15 °C:n lämpötiloja.

Huomioithan että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

Hoito-ohjeet

Filtered sunlight, avoid direct sunlight except in winter months, warm temperature, tolerates down to 15 degrees.

Water regularly, but allow soil to dry out between each watering, spray well, feed with own feed 1-2 a month spring - autumn.

Give the plants a cool position, 16-18 degrees, when flowering is over. This will encourage flower growth.