Piristä tulppaanikimppuasi - viisi helppoa vaihetta

Piristä tulppaanikimppuasi - viisi helppoa vaihetta

Tulppaanit ovat uskomattoman suosittuja valaisten kodin kuin kodin kauniilla väreillään ja raikkailla, vihreillä lehdillään. Tarjoamme sinulle nyt muutamia hoitovinkkejä ja hieman innoitusta, kuinka käsitellä tulppaaneja ja koota kimppu parhaalla mahdollisella tavalla.

Onnistunut lopputulos askel askeleelta:

1. Valmistele huolellisesti

Valitse muutama erilainen nippu suosikkitulppaanejasi, joita on saatavilla myymälöissämme. Muista ostaa sopiva maljakko ja vihreitä oksia voidaksesi elävöittää ja piristää tulppaanikimppuasi kotiin päästyäsi.

2. Uudet leikkauspinnat ovat kaiken a ja o

Heti kotiin päästyäsi on tärkeää leikata tulppaanit uudelleen, jotta ne imevät helpommin vettä ja ravinteita maljakossa. Vinkki: Voit mitata tulppaanien varret maljakkoa vasten ennen leikkaamista saadaksesi oman makusi ja haluamasi asetelman mukaisen, oikean pituuden.

3. Vettä, vettä ja vettä

Täytä maljakko reilusti viileällä vedellä. Jätä muovi ensin kimpun ympärille, jotta varret saavat tukea muovista alkaessaan imeä vettä. Vaihda vesi päivittäin ja kastele usein ja paljon. Tulppaanit ovat janoisia!

4. Piristä tulppaanikimppua

Seuraavaksi onkin aika asetella tulppaanit. Voit valita inspiraationlähteesi ja tyylisi kolmesta erityyppisestä asetelmasta:

• Yksivärinen on tyylipuhdas pöydän koriste. Sido suuri kimppu yksivärisiä tulppaaneja. Mitä yksinkertaisempi, sitä parempi. Iso kimppu punaisia tai valkoisia tulppaaneja kauniissa lasimaljakossa on suomalaisten kotien klassikko, joka herättää takuuvarmasti kevättunteita.

• Juhli väreillä. Sekoita ihania, erivärisiä tulppaaneja, jotka luovat vaikuttavan, värikkään ilmeen. Suurikokoinen, monivärinen tulppaanikimppu vangitsee katseet riippumatta siitä, mihin se kodissa sijoitetaan.

• Yhdistä tulppaaneja ja vihreitä oksia. Käytä kimpussa mielellään hyväntuoksuisia vihreitä oksia ja lehtiä. Toinen vaihtoehto on yhdistää tulppaaneja vaha- tai harsokukkiin eläväisen ilmeen aikaansaamiseksi. Tai miksipä et asettaisi yksittäistä tulppaania minimaljakkoon yksinkertaisen, modernin ja ulkonäöltään tyylikkään sisustusyksityiskohdan luomiseksi?

5. Pitkä säilyvyys viileässä

Siirrä tulppaanit aina viileään paikkaan yön ajaksi, joko viileään huoneeseen tai ulos, jos ulkolämpötila on muutamia plusasteita.

Tulppaanit >>