Sisusta itsesi terveeksi vihrein kasvein

Sisäkasvit puhdistavat ilmaa ja myötävaikuttavat paremman sisäympäristön syntyyn. Tervetuloa myymälöihimme saamaan innoitusta ja neuvoja, mitkä kasvit sopivat juuri sinun kotiisi.Nukahda luonnon keskelle ja voi hyvin >>

Puhdista ilma uuden vuodenajan kynnyksellä ja sisusta monin piristävin kasvein. Vihreät kasvit puhdistavat makuuhuoneen ilmaa ja heräät terveempänä, iloisempana ja vahvempana ihmisenä.

Vihreät työympäristöt >>

Kasvien tulisi olla luonnollinen osa jokaista työpaikkaa. Sisäkasvit puhdistavat ilmaa, tuottavat happea ja saavat sielumme ja sydämemme harmonisemmiksi.
 1. Jukkapalmu 14 cm
  Jukkapalmu 14 cm
  7,99   12,99  
 2. Liuska-aralia 19 cm
  Liuska-aralia 19 cm
  19,99   34,99  
 3. Hopea-aralia 19 cm
  Hopea-aralia 19 cm
  19,99   39,99  
 4. Reunustraakkipuu 17 cm
  Reunustraakkipuu 17 cm
  7,99   9,99  Kylpyhuoneeseen sijoitetut kasvit piristävät

Sisusta kylpyhuone kasveilla ja kukilla: luo ihastuttavaa vihreää tunnelmaa muutamalla kasvilla tai täytä huone useammalla kasvilla oman rentouttavan viidakon luomiseksi. Monet kasvit viihtyvät kosteassa kylpyhuoneessa erittäin hyvin.

Lue lisää >>

Viirivehka – puhdistaa ilmaa

Viirivehka (Spathiphyllum alana) on kotiemme yksi tavallisimmista ja kestävimmistä ruukkukasveista. Viirivehkaa arvostetaan ruukkukasvina kauniiden vihreiden lehtiensä ja ihastuttavien valkoisten kukkiensa takia. Lisäksi se on yksi parhaista kasveista ilmanpuhdistukseen.

Lue lisää >>Uutuus: vihreät huonekasvit

Kasvit voivat parantaa sisäympäristöä ja antaa kodille inspiraatiota. Meillä on huonekasvit jotka puhdistaa ja parantaa sisäilmaa. Tästä näet uutuukset. >>

Terveellistä pikaruokaa

Monet haluavat nykyään terveellistä pikaruokaa. Omat kasvit ovat sekä terveellisiä ja yksinkertaisia. >>